Lange Vorststraat 57    •    4461 JM Goes

Zonnebrillen

Wil je een goede zonnebril kopen bij een gerenommeerd bedrijf ? Bij Eijsermans Optiek & Optometrie in Goes kun je kiezen uit een kleine, beperkte maar selectief gekozen collectie.

Er is vandaag de dag veel te doen over UV-bescherming. Uiteraard voldoen al onze zonnebrillen aan de CE-norm. We weten dat er op de goedkopere markt vele mogelijkheden zijn maar als het gaat om duurzaamheid, nazorg en advies bent u hier op het goede adres.

Onze selecte collectie bestaat o.a. uit:

Serengeti® … bekend om de contrast verhogende werking, al dan niet polariserend leverbaar. Bekend en geliefd met name in de (beroeps)chauffeurswereld. Eenmaal een Serengeti® wil je nooit meer een ander . Wel eentje uit de hogere prijsklasse, maar dan heb je ook wel iets …
Maui Jim® … een veelzijdige en kleurrijke zonnebrilcollectie met 4 basiskleurenfilters. Allemaal gepolariseerd dus ideaal voor de watersport. De fabrikant bepaalt of er écht glazen of kunststof lenzen in zitten. Dus voor diegenen die bang zijn voor krasje op de kunststof lenzen …
Elle … een stijlvolle damescollectie met eenvoudige maar goede kunststof glazen. Modieus en attractief. Deze collectie is ook zeer geschikt voor onze jaarlijks terugkerende ‘zonnebril-op-sterkte-actie’. Wij bieden dan vanaf € 129,00 een complete zonnebril op sterkte. Ook mogelijk in multifocale uitvoering. Vraag naar de mogelijkheden want ook de bekende Zeiss-contrast verhogende brillenglazen behoren tot de mogelijkheden.
Calvin Klein® … ook een stijlvolle en trendy herencollectie met eenvoudige maar goede kunststof glazen. Ook deze collectie is ook zeer geschikt voor onze jaarlijks terugkerende ‘zonnebril-op-sterkte-actie’. De voorwaarden zijn gelijk aan die van de Elle-collectie.
WellnessProtect® … Bij deze zonnebrillen gaat het écht om de filters. In enkele gradaties mogelijk van 15 tot en met 85% met een speciale filter die voor de minderzienden (ten gevolge van staar of macula degeneratie) het verminderde contrast compenseren kan. De speciale monturen hebben een elegante manier waarop ook het zijwaartse licht wordt gefilterd.
Invu® Suncovers … Dé manier om op eenvoudige wijze uw ogen te beschermen met behoud van uw eigen bril. Vandaag de dag zijn deze collecties best trendy en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Elle Logo
Mauijim
Calvin Klein
Serengeti Logo
Gloryfy