×

Zonnebrillen

Bij Eijsermans vind je een prachtige selectie zonnebrillen die niet alleen je ogen beschermen tegen de zon, maar ook een modieuze statement maken. Dit jaar zijn er verschillende trends te zien in zonnebrillen. Denk aan oversized monturen die een retro-chic uitstraling hebben, cat-eye monturen die een vleugje glamour toevoegen, en aviator-stijl monturen die tijdloos en stoer zijn. Daarnaast zien we ook opvallende kleuren en prints, zoals felle neonkleuren, tortoise patronen en transparante monturen.

Of je nu kiest voor een klassiek model of een gedurfde en trendy stijl, onze zonnebrillencollectie biedt een scala aan opties om jouw zomerlook compleet te maken.

Maak afspraak

Bescherming

Bij Eijsermans hechten we veel belang aan de bescherming van je ogen tegen schadelijke Uv-stralen. Onze zonnebrillen zijn voorzien van hoogwaardige glazen die 100% UV-bescherming bieden, waardoor je ogen veilig blijven, zelfs op de zonnigste dagen. Daarnaast bieden veel van onze zonnebrillen ook gepolariseerde glazen, die hinderlijke schitteringen verminderen en zorgen voor een helder zicht.

Kom langs en ontdek ons assortiment zonnebrillen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook zorgen voor optimale bescherming van je ogen tegen de zon.

Zonnebril voor op de piste

Hoewel de zon minder fel lijkt tijdens de wintermaanden of op wintersport, is het dragen van een zonnebril nog steeds essentieel. Tijdens het skiƫn, snowboarden of andere winteractiviteiten weerkaatst de sneeuw het zonlicht sterk, waardoor je ogen blootgesteld worden aan intense Uv-straling. Een goede zonnebril met UV-bescherming helpt je ogen te beschermen tegen deze schadelijke stralen en vermindert de kans op sneeuwblindheid, ook wel bekend als fotokeratitis.

Of je nu de piste op gaat of een winterwandeling maakt, vergeet niet om je ogen te beschermen en draag altijd een zonnebril, zelfs in de winter. Onze deskundige opticiens staan klaar om je te helpen de perfecte zonnebril te vinden die aan al je behoeften voldoet.