×

Junior Brillen

Bij Eijsermans begrijpen we dat kinderen speciale zorg en aandacht verdienen als het gaat om hun bril. Daarom hebben we een ruime collectie junior brillen samengesteld die speciaal zijn ontworpen voor de unieke behoeften en stijl van kinderen.

Onze junior brillen zijn niet alleen stijlvol en trendy, maar ook duurzaam en comfortabel. We hebben monturen in allerlei kleuren, vormen en maten, zodat elk kind zijn of haar perfecte bril kan vinden. Onze deskundige opticiens staan klaar om te helpen bij het kiezen van een montuur dat goed past bij de gezichtsvorm en persoonlijkheid van je kind.

Maak afspraak

Brillen om mee in bomen te klimmen

Wij begrijpen dat kinderen actief zijn en hun bril moeten kunnen dragen tijdens sport en spel. Daarom bieden we ook sportieve en flexibele monturen aan die tegen een stootje kunnen. Bij ons vind je betaalbare brillenglazen voor junioren, inclusief kunststof glazen met een kras werende en ontspiegelende coating. Daarnaast hebben we ook het vrijwel onbreekbare polycarbonaat brillenglas in ons assortiment, dat geschikt is voor kinderen.

Oogmeting voor kinderen

Het is essentieel om regelmatig de ogen van kinderen te laten controleren. Vroegtijdige detectie en behandeling kunnen de ontwikkeling van het gezichtsvermogen van je kind ondersteunen en mogelijke problemen op latere leeftijd voorkomen.

Wij begrijpen dat dit erg spannend kan zijn voor kinderen. Daarom hebben wij een oogmeting speciaal voor de kleintjes. Bij een oogmeting voor kinderen, zorgt de opticien voor een rustige en vriendelijke omgeving, waarbij ze stap voor stap de oogmeting uitvoeren en het kind geruststellen. Maak vandaag nog een afspraak voor een oogmeting voor kinderen bij ons en zorg ervoor dat jouw kind de beste zorg voor hun ogen krijgt.