×

Maatwerk brillenglazen

Bij Eijsermans kun je terecht voor maatwerk brillen die perfect zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Maatwerk brillen houden rekening met verschillende factoren, zoals de vorm van je gezicht, de afstand tussen je ogen, de hoogte van je neusbrug en je persoonlijke kijkbehoeften.

Door deze nauwkeurige metingen en aanpassingen kunt u genieten van een comfortabele pasvorm en optimaal zicht. Daarnaast bieden wij ook een breed scala aan stijlvolle monturen, zodat je naast functionaliteit ook kunt genieten van een unieke en modieuze uitstraling.

Maak afspraak

Maatwerk voor ieder formaat portemonnee

Bij Eijsermans begrijpen we dat maatwerk niet per se duur hoeft te zijn. We streven ernaar om voor iedere portemonnee een passende oplossing te bieden. Onze deskundige opticiens zullen samen met jou kijken naar je individuele behoeften en budget, en zo een maatwerkbril vinden die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar maatwerk montuur of een meer luxe optie, we hebben een breed scala aan mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

Aarzel niet om langs te komen en ontdek de maatwerkopties die binnen jouw budget passen.

Levertijd maatwerk

De levertijd van een bril op maat kan variƫren, afhankelijk van verschillende factoren. In het algemeen kan de levertijd variƫren van enkele dagen tot enkele weken. Dit is afhankelijk van factoren zoals het type bril, de complexiteit van de glazen, eventuele extra bewerkingen en de beschikbaarheid van de montuur- en glasopties.

De opticien zal je informeren over de geschatte levertijd op basis van jouw specifieke behoeften en de beschikbaarheid van de benodigde materialen.