×

Enkelvoudige brillenglazen

Enkelvoudige glazen zijn brillenglazen die één enkele sterkte hebben, geschikt voor mensen die een correctie nodig hebben voor veraf of dichtbij. Deze glazen corrigeren bijziendheid (myopie) of verziendheid (hypermetropie), waardoor het zicht helder en scherp wordt.

Maak afspraak

Glazen op maat

Bij Eijsermans bieden we een uitgebreid assortiment enkelvoudige glazen van hoogwaardige kwaliteit. Onze glazen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals kunststof of glas, afhankelijk van uw voorkeur en behoeften. Daarnaast kunnen we verschillende coatings en veredelingen toepassen op de glazen, zoals een krasbestendige of ontspiegelende laag, om uw kijkcomfort te optimaliseren.

Ontspiegelde glazen

Ontspiegelde glazen zijn voorzien van een speciale coating die reflecties op het glasoppervlak vermindert. Hierdoor geniet u van een helderder en scherper zicht, vooral bij situaties met tegenlicht. De coating helpt vermoeidheid van de ogen te verminderen en zorgt voor een beter contrast. Bovendien bieden ontspiegelde glazen een esthetisch voordeel doordat ze hinderlijke reflecties op uw brillenglazen verminderen. Daarnaast zijn ze gemakkelijker schoon te maken omdat de coating vuilafstotend is.

Wij helpen u graag te kijken naar de mogelijkheden van ontspiegelde glazen voor optimaal kijkcomfort.