×

Bureaubril brillenglazen

Bureaubrillen zijn speciaal ontworpen om comfortabel te kunnen werken op korte afstand, zoals bij computerwerk. Ze bieden een helder zicht op het computerscherm en verminderen vermoeidheid en spanning in de ogen. Bureaubrillen hebben vaak specifieke glascoatings, zoals ontspiegeling en blauwlichtfilter, om het kijkcomfort te verbeteren.

Maak afspraak

Blauwlichtfilter

Een blauwlichtfilter is een speciale coating die wordt toegepast op brillenglazen om schadelijk blauw licht te verminderen. Blauw licht wordt uitgestraald door digitale schermen zoals computers, smartphones en tablets, evenals door ledverlichting. Langdurige blootstelling aan blauw licht kan vermoeide ogen, droge ogen en slaapproblemen veroorzaken. Een bril met een blauwlichtfilter helpt dit te verminderen en zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik van digitale apparaten. Het is vooral nuttig voor mensen die veel tijd doorbrengen achter een scherm, zoals kantoormedewerkers en studenten.

Ontspiegelde glazen

Wij begrijpen dat mensen niet alleen op zoek zijn naar functionele brillen, maar ook naar stijlvolle monturen. Daarom bieden wij een breed scala aan trendy monturen voor bureaubrillen. Of je nu houdt van klassieke, moderne of opvallende ontwerpen, er is altijd een trendy bureaubril beschikbaar die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Zo kun je comfortabel werken achter je bureau en er tegelijkertijd modieus uitzien.