Lange Vorststraat 57    •    4461 JM Goes

Low Vision

Comfortabel lezen voor iedereen binnen handbereik

Eijsermans Optiek & Optometrie in de Lange Vorststraat 57 mag als eerste in de regio Goes de speciale lijn ‘leestablets’ van Optelec verkopen. Na eerdere successen op de Duitse en Franse markt, gaat technologiebedrijf en maker van visuele hulpmiddelen Optelec nu ook producten verkopen via Nederlandse opticiens/optometristen. Optelec heeft hiervoor tien opticiens/optometristen geselecteerd, waaronder Eijsermans Optiek & Optometrie. Consumenten uit de regio die niet langer genoeg hebben aan een leesbril, kunnen vanaf vandaag bij deze opticien/optometrist terecht.

Volgens Optelec hebben in Nederland zo’n 1 miljoen mensen moeite met lezen door zichtproblemen. Vooral een groeiende groep vitale ouderen heeft niet meer genoeg aan een leesbril, maar is ook nog niet toe aan een oogmedische behandeling. Voor deze groep is een ‘leestablet’, waarmee ze letters kunnen vergroten, het contrast kunnen aanpassen en de belichting kunnen bijstellen een mogelijke oplossing om weer comfortabel te kunnen lezen. Het is voor het eerst dat deze producten in Nederland bij de opticien/optometrist verkrijgbaar zijn.

Eijsermans Optiek & Optometrie: “We horen regelmatig van klanten dat ze met een leesbril niet meer uit de voeten kunnen omdat lezen te inspannend is geworden. Voor deze groeiende groep consumenten zijn de producten van Optelec een uitkomst: altijd de ideale lettergrootte, altijd de ideale leeshoek, de ideale belichting en het juiste contrast. Daarbij zijn het handzame apparaten die gemakkelijk in een handtas of rugzak passen. Je koopt echt een stukje kwaliteit van leven terug.”

Moeite met lezen

Moeite met lezen

Een steeds grotere groep Nederlanders heeft moeite met lezen. Deze groep heeft last van achteruitgang van het netvlies, tunnelvisie of vlekken voor de ogen, wat het lezen bemoeilijkt. Deze problemen zijn soms aangeboren, maar worden ook veroorzaakt door diabetes en ouderdom gerelateerde aandoeningen.

Over Optelec:

Over Optelec:

Het Nederlandse Optelec is ‘s werelds grootste ontwikkelaar en fabrikant hulpmiddelen voor slechtziende, dyslectische en blinde mensen. Met deze producten kunnen mensen in zowel de school-, werk- als thuissituatie zoveel mogelijk zelfstandigheid behouden en zich verder ontwikkelen. De missie van Optelec is om de kwaliteit van leven te verbeteren door simpele en effectieve oplossingen aan te reiken. Optelec werkt voortdurend aan nieuwe technologieën en nog betere producten. Deze worden uitvoerig getest door de doelgroepen voordat ze in productie worden genomen. Centraal in onze productontwikkeling staat het design en het bedieningsgemak.

Optelec Nederland en België maken deel uit van een internationale holding met eigen vestigingen in de Verenigde Staten en Canada, Duitsland en Engeland. Daarnaast is Optelec actief in ongeveer 60 landen wereldwijd.

Andere Loepen

Andere Loepen

Ook andere loepen en hulpmiddelen kunnen bij Eijsermans Optiek & Optometrie aangemeten worden zoals de handloepen en andere vergrotings-systemen

Eijsermans Optiek & Optometrie 

Lange Vorststraat 57
4461 JM Goes

0113-230214
Mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright 2017 Eijsermans Optiek & Optometrie
Realisatie: Le-design Grafisch Design Bureau
Sitemap | Privacy