×

Trends

Ontdek de nieuwste oogmodetrends. Dit jaar staan opvallende monturen met speelse vormen en felle kleuren helemaal in de schijnwerpers. Van oversized cat-eye monturen tot geometrische brillen met transparante frames, er is voor elk fashion statement wel iets te vinden. Daarnaast zijn duurzame en eco-vriendelijke materialen steeds populairder, met monturen gemaakt van gerecycled plastic of hout. Ook zien we de futuristische ontwerpen met reflecterende glazen en metalen accenten terug bij ons in de collectie. Kies jouw favoriete trend!

Maak afspraak

Kleur bekennen

Laat je ogen stralen met de kleurrijke trends van dit seizoen. Van levendige tinten zoals felrood, zonnig geel en opvallend blauw tot subtiele pastelkleuren en gedurfde kleurcombinaties, er is een overvloed aan keuzes om je persoonlijke stijl te uiten. De trend van kleurrijke monturen brengt vreugde en energie in je look. Dus durf en voeg een vleugje kleur toe aan je optische accessoires.

Alle vormen en maten

De huidige trend in monturen biedt een breed scala aan vormen en maten, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je eigen stijl te creëren. Van oversized en geometrische frames tot retro cat-eye en ronde monturen, er is voor elk gezicht en elke persoonlijkheid wel een perfecte pasvorm te vinden. Smalle monturen geven een verfijnde en elegante uitstraling, terwijl grote en hoekige frames een gedurfde en trendy look creëren. Daarnaast zijn er monturen met unieke details zoals transparante materialen, opvallende brugontwerpen en kleurblokken die een modieus statement maken. Dus of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een gedurfde eyecatcher, Bij Eijsermans hebben we het allemaal.